Dags för nästa steg i karriären...

Har du mäklat ett tag men söker nya utmaningar?

För mig var det viktigt att inte behöva göra avkall på min ”mäklar-tid”, vilket jag upplever att jag verkligen inte behövt.

Evelina Martinsson Partner och fastighetsmäklare

Evelina Martinsson är mäklare och partner på ERAs kontor i Lilla Edet.


Hur länge har du varit partner?

Jag har nu varit partner och kontorschef sedan november 2019, alltså i ungefär ett år. När jag fick chansen att kliva in i bolaget hade jag bara arbetat som mäklare i ett halvår. Jag såg inte det som något hinder utan tvärtom, att tidigt i karriären tänka på kontorsnivå och inte bara individnivå. 

 

Vad är det bästa med att vara partner?

Att få vara med att påverka på ett helt annat sätt än som anställd. För mig var det också viktigt att inte behöva göra avkall på min ”mäklar-tid”, vilket jag upplever att jag verkligen inte behövt. 

Att få vara med och se våra andra mäklares personliga utveckling är också otroligt roligt och utvecklande för mig som person och ledare. 

 

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Att träffa mycket folk. Att ingen dag är den andra lik gör att veckorna flyger förbi. Det är också en fantastisk känsla att styra sin egen arbetstid och som ett resultat av det, även sin inkomst. 

 

Skulle du rekommendera andra att bli partner?

Ja! Jag ångrar mig inte en sekund. Jag älskar att få vara med och påverka utan att lägga ner oceaner av tid. Vi mäklare gillar att ta snabba beslut och det är en bransch under ständig utveckling. 

 

Hur förbereder man sig inför arbetet som partner?

Det viktigaste är att man redan innan vet vad man själv har för mål för sig själv och för företaget och att man gör det tillsammans med någon som har samma visioner. Vet man det, finns det ingenting att tveka på! 

Är Du också en driven tävlingsmänniska?

ERA erbjuder ett förmånligt franchiseprogram för dig som vill starta och driva ett eget mäklarkontor. 

Självklart ger vi dig allt stöd du kan tänkas behöva på resan!

Läs mer
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor