Dags för nästa steg i karriären...

Har du mäklat ett tag men söker nya utmaningar?

Man får möjlighet till en större inkomst och att skapa något eget.

Patrik Bergholm Partner och fastighetsmäklare

Patrik Bergholm är mäklare och partner på ERAs kontor på Södermalm i Stockholm


Hur länge har du varit partner?

Jag klev in som partner i början av 2017 efter att ha arbetet på företaget i drygt 2 år. 

 

Vad är det bästa med att vara partner?

Det finns massa fördelar. Man får vara med att bestämma hur företaget ska drivas, man tjänar även om det går bra för de anställda eftersom man äger en del av företaget. Man kan, förutom lön, även ta utdelning på vinsten i företaget. 

 

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det är att man aldrig vet vad som händer, varje dag är unik och man träffar väldigt många olika människor. Det är även skönt med flexibla arbetstider och det är bara jag själv som kan bestämma hur mycket eller lite jag ska jobba och ofta tjänar man därefter också. :-)

 

Skulle du rekommendera andra att bli partner?

Ja det kan jag verkligen rekommendera, man får möjlighet till större inkomst samt så får man skapa något eget och vara sin egen chef. 

 

Hur förbereder man sig inför arbetet som partner? Jobbar vidare som man gjort innan men den ändringen att man även bör bli bra på att coacha sina  medarbetare. 

 

Som framgångsrik mäklare vill jag sprida mina kunskaper.

Camilla Stjärne Kontorschef & Fastighetsmäklare

Camilla Stjärne är kontorschef och mäklare på ERAs kontor i Norrköping och Kolmården


Hur länge har du varit kontorschef?

Jag har officiellt haft tjänsten som kontorschef de senaste månaderna, men det är en funktion vi inte haft tidigare, så i praktiken har jag arbetat som det mer eller mindre under ett par år.

 

Vad är det bästa med att vara kontorschef?

Det bästa med min tjänst är att jag får möjlighet att påverka och styra driften av kontoret och hur vi väljer att driva företaget. Jag har även ansvar för våra medarbetare, att de trivs och mår bra på arbetet och såklart att de även uppfyller sina försäljningsmål.

 

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Jag har haft förmånen att vara en framgångsrik mäklare under mina snart 8 år här på kontoret, så det känns fantastiskt roligt att nu som chef få dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper till hela gruppen, och också känna att det finns utvecklingsmöjligheter för mig här.

 

Skulle du rekommendera andra att bli kontorschef?

Jag tycker definitivt att man ska ta chansen till vidareutveckling på sitt eget kontor om möjligheten finns, om man brinner mer för laget än jaget såklart. För parallellt med mina egna affärer gäller det ju att vara lyhörd för allt annat som händer i den dagliga driften på en arbetsplats, och för vad de övriga mäklarna och säljarna behöver av mig och vår franchisetagare för att kunna nå sina mål.

Är Du också en driven tävlingsmänniska?

ERA erbjuder ett förmånligt franchiseprogram för dig som vill starta och driva ett eget mäklarkontor. 

Självklart ger vi dig allt stöd du kan tänkas behöva på resan!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor