På årets ERA Awards prisades förra årets främsta mäklare och mäklarkontor

I år fick ERA Awards, precis som mycket annat, flytta till den digitala arenan. Men det hindrade oss inte att på avstånd hylla kedjans bästa prestationer under 2020, både mäklare och mäklarkontor. 

Evelina Martinsson på ERA i Lilla Edet, som 2019 utnämndes till Årets Rookie, vann i år dubbla priser, dels för Högst ökning provision, samt Högst försäljningsprovision totalt. 

Anki Johansson på ERA i Borås tog hem priset Nöjdast kunder. 

Stort grattis till er och alla andra vinnare!

Alla kan lyckas, erfarenhet är inte allt!

Evelina Martinsson Fastighetsmäklare och delägare, ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

Evelina vann dubbla priser 2020


Evelina Martinsson registrerades som mäklare 2019 och vann samma år priset Årets Rookie inom ERA. 2020 blev hon partner på kontoret i Lilla Edet och tog dessutom hem både priset Högst Ökning Försäljningsprovision och priset Högst Försäljningsprovision av alla mäklare i kedjan. 

 

Du vann priset för Högst Försäljningsprovision 2020. Du sålde alltså bäst av alla ERAs mäklare, och detta redan ditt andra år som mäklare. Det är ju fantastiskt! Hur känns det? 

Tack! Det känns helt fantastiskt roligt att redan under mitt första hel-år vinna detta pris. Det säger bara att alla kan lyckas och att erfarenhet inte är allt utan att vara dedikerad och driven är viktiga framgångsnycklar.  

 

Varför blev du mäklare? 

Jag älskar möten med människor och att få bli en del av deras livsresor. Jag tycker också att det är roligt att jobba mot mål och nå dem. 

 

Varför tror du att du har lyckats så bra som mäklare? 

Som tidigare nämnt tror jag att vara dedikerad sitt yrke och att VARA sitt yrke är viktigt. Jobbet måste vara kul! Det genomsyrar alltid ens prestationer. 

 

Vad har du för tips till nya och blivande mäklare? 

Försök inte att bli någon annan. Hitta inspirationskällor - kanske den kollegan med högst omsättning, den med nöjdast kunder eller kanske den kollegan med härligast personlighet enligt dig? Inspireras av alla och skapa den bästa versionen av dig själv. Våga också be om råd och hjälp, ensam är inte starkast. 

Många gånger skapas en fin vänskap mellan kunderna och mig, som varar i många år.

Anki Johansson Fastighetsmäklare och delägare, ERA Garnisonen i Borås

Anki vann priset 2020 för
Nöjdast kunder

Anki Johansson, som med sina 30 år i yrket nog får kallas veteran, tog hem priset för Nöjdast kunder 2020. Anki är ständigt återkommande på topplistorna med både hög försäljning och mycket nöjda kunder, vilket inte alltid är en självklar kombination i branschen.

 

Grattis Anki, du vann priset för Nöjdast kunder 2020 inom ERA, hur känns det?

Helt fantastiskt!  För mig är detta pris det finaste pris man kan vinna! 

 

Varför tror du att du har så nöjda kunder?

Jag är i grunden en positiv och social person och är väldigt trygg i mitt arbete och lägg sen till lite humor på det, ja då är det lätt att få en fin kontakt med kunden! Jag blir inte bara den säljande mäklaren utan många gånger skapas en fin vänskap mellan kunderna och mig, som varar i många år. Jag sätter stor vikt i ärlighet och hög service och det lägger grunden till många nöjda kunder och många rekommendationer för framtiden. 

 

Varför blev du mäklare?

Jag började på ERA Garnisonen i Borås 1987 som mäklarassistent. På den tiden fanns det knappt några kvinnliga mäklare och inte många mäklare som jobbade med försäljning av bostadsrätter. Jag hade tidigare arbetat som säljare och när jag erbjöds en mäklarutbildning av företaget, då kände jag att jag hamnat på rätt plats. Så när licensen kom, då var valet lätt att satsa på bostadsrättsförsäljning. Detta beslut visade sig vara ett bra val och det var så jag lade grunden till det som skulle bli en lång och framgångsrik karriär.  Det som också är fantastiskt är att jag fortfarande är kvar på samma firma efter alla dessa år, men nu också som delägare.

 

Vad har du för tips till nya och blivande mäklare?

Bygg upp ett förtroende med kunderna genom att vara lyhörd, påläst, ärlig och naturligtvis ge en grym service! En affär kan ta lite tid men stressa inte igenom den, då blir det lätt fel... Vi som mäklare har lätt för att jobba lite för mycket, så schemalägg någon kväll för fritid. Det gynnar både dig och dina kommande affärer. 

Vinnande kontor

Vill du stå på prispallen nästa år? Bli en del av ERA du med!
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor