ERAs bästa 2000-2020!

De bästa prisades på ERAs 20-årsjubileum!

Årets ERA Awards rum ägde rum i Stöten i Sälen i slutet av januari.

Förutom att hylla våra bästa kontor och medarbetare för 2019 års prestationer, firade vi dessutom att ERA funnits hela 20 år i Sverige!  

Bland annat vann Mattias Arnkvist på ERA i Täby priset för Nöjdast kunder, och Anki Johansson på ERA i Borås tog hem priset för Högst försäljningsprovision, både för 2019 och för hela 20-årsperioden! Stort grattis!

Ytterligare sexton priser delades ut under galan, bland annat blev Lillemor Hjelmberg från ERA i Skövde Årets Mäklarassistent och Evelina Martinsson från ERA i Lilla Edet tilldelades priset Årets Rookie.

Två av årets vinnare!

Tre ord som jag håller högt är ärlighet, trygghet och service!

Anki Johansson Fastighetsmäklare och franchisetagare, ERA Garnisonen i Borås

Anki vann priset 2019 för Högst försäljningsprovision, ett pris hon mottagit flera gånger tidigare.


Du vann priset för Högst försäljningsprovision 2019 inom ERA. Dessutom blev du belönad med Jubileumspriset för Bäst total försäljning inom ERA sedan starten i Sverige år 2000. Hur känns det?

Fantastiskt kul och att dessutom bli uppmärksammad med specialpriset, kom som en mycket uppskattad överraskning!

 

Varför blev du mäklare? 

Jag började som mäklarassistent 1987 och då hade företaget som policy att även assistenterna skulle ha mäklarutbildning. Så jag genomgick utbildningen och fick min licens.  Jag hade tidigare arbetat som säljare, så detta passade mig perfekt! Jag startade med att bygga upp försäljning av bostadsrätter, som var en marknad som mäklarna på den tiden inte riktigt satsade på. Detta val visade sig vara mycket framgångsrikt och det var så jag lade grunden till det som skulle bli en lång och framgångsrik karriär.

 

Varför tror du att du har lyckats så bra som mäklare? 

Jag tror att jag har förmågan att ”connecta” med de flesta människor jag möter. Att ”känna av” vem kunden är och anpassa mig är väldigt viktigt. Tre ord som jag håller högt är ärlighet, trygghet och service!

 

Vad har du för tips till nya och blivande mäklare? 

Skapa en fin relation till din kund genom de ”tre orden”. Glöm inte att ibland stänga av mobilen. Även en mäklare behöver ladda batterierna! 

Adrenalinkicken av att göra affärer driver mig!

Mattias Arnkvist Fastighetsmäklare och franchisetagare, ERA Ditt Hem i Täby

Mattias vann priset för Nöjdast kunder 2019.


Du vann priset för Nöjdast kunder 2019 inom ERA, hur känns det?

Det känns fantastiskt. Jag har legat i topp i kundnöjdhet i många år men nu fick jag äntligen vinna det här prestigefyllda priset. Det är ju ett bevis på att kunderna tycker att jag gör något bra i ett yrke som är så resultatorienterat dessutom.

 

Varför tror du att du har så nöjda kunder?

Jag försöker alltid att bygga upp en långsiktig relation med dem. Tydlig kommunikation och snabb återkoppling. Höga slutpriser kan ju vara en till anledning!

 

Varför blev du mäklare?

Mitt brinnande intresse för försäljning! Adrenalinkicken av att göra affärer driver mig än idag, snart 8 år senare.

 

Vad har du för tips till nya och blivande mäklare?

Ha tålamod, även om inte resultaten kommer direkt. Sträva efter att alltid vilja bli bättre istället för att skylla dina misslyckanden på annat.

 

Bli en del av ERA du med!
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor