facebook tracking
Avdelning::Kontor

Huvudkontoret

Connect
Välkommen till ERA

I oktober 2000 slog ERA Sverige upp sina dörrar för första gången och en ny era tog vid. Idag, 16 år senare, har vi cirka 55 kontor runt om i landet där våra mäklare hjälper kunder i bostadsdjungeln från Ystad i söder till Örnsköldsvik i norr.

Även om vi idag är en av världens största mäklare står vi kvar med båda fötterna på jorden och fokuserar på att vara lokala och personliga. Nöjda kunder är en förutsättning för att växa, därför implementerar vi vår så kallade nöjd kund-garanti för att kunden alltid ska kännas dig nöjd och trygg.

Kort sagt - vi håller vad vi lovar. Även om vi idag har 97% nöjda kunder, vilket vi är mycket stolta över, jobbar vi alltid mot målet att ha 100% nöjda kunder.

Välkommen till ERA - Lokalt. Globalt. Personligt.

Lokalt. Globalt. Personligt.

Vi har inte bara roligt på jobbet.
Vi jobbar hårt också. För att vi älskar det vi gör!

ERA är en av världens största mäklare, men vi släpper inte våra värderingar om att vara lokala och personliga samt ta hand om alla våra mäklare. Oavsett om det innebär stöd, utbildning eller pepp. Vi anser inte att du ska behöva ha sylvassa armbågar för att bli en duktig mäklare. Kanske är det orsaken till varför vi har 97% nöjda kunder. Även om vi alltid strävar mot 100%!

Välkommen till något av våra 55 kontor.

Jobbar du redan på ERA Sverige?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@erasweden.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor