facebook tracking
Avdelning::Kontor

Franchisetagare

Connect
Är du entreprenör?

Är du en eldsjäl, en pionjär, en banbrytare? Är du en initiativrik "doer"? Vill du jobba åt dig själv, och ha en internationell kedja som backar upp dig…

…Då är ERA något för dig!

Med vårt unika franchisekoncept får du som driver en mäklarverksamhet, eller som är sugen på att göra det, chansen att vara en del av något större, del av en av Europas största mäklarkedjor.

Inte är det svårt heller, vi hjälper dig med allt. Du blir en i gänget, en del av ett nätverk som gör det möjligt att göra fler affärer. Du får en internationell kedja i ryggen samtidigt som vi värderar din företagskultur och ditt varumärke. Det är nämligen fokus på lokal kunskap kombinerat med nationell representation och personliga relationer som har bidragit till vår framgång och styrka. Effekten blir att du drar fördel av det stora företagets resurser och det lilla företagets snabbhet.

Nyfiken?
Lär känna några av våra framgångsrika franchisetagare.

Vill du veta mera om ERA eller hur du blir en av oss? Välkommen att kontakta vår regionschef Johan Liljenberg på 076-946 68 88 eller johan@erasweden.com

Lokalt. Globalt. Personligt.

Vi har inte bara roligt på jobbet.
Vi jobbar hårt också. För att vi älskar det vi gör!

ERA är en av världens största mäklare, men vi släpper inte våra värderingar om att vara lokala och personliga samt ta hand om alla våra mäklare. Oavsett om det innebär stöd, utbildning eller pepp. Vi anser inte att du ska behöva ha sylvassa armbågar för att bli en duktig mäklare. Kanske är det orsaken till varför vi har 97% nöjda kunder. Även om vi alltid strävar mot 100%!

Välkommen till något av våra 55 kontor.

Varför jobba på ERA?

Vi tycker så klart att vi har världens bästa jobb, och det finns det massvis med anledningar till. Men här är några!

  • Personlig utveckling

    Det är viktigt att aldrig glömma bort individen. På ERA ser vi till att ta hand om var och en och värderar personlig utveckling. Vi har årliga träffar för att peppa, utbilda och stötta. Bland annat vår kick-off med talare som Fredrik Reinfeldt, Göran Persson och Mattias Klum. Vi jobbar även med kontinuerlig support och uppföljning på kontoren samt andra mindre träffar.

  • Internationell styrka

    ERA är en av Europas största mäklarkedjor och med vår internationella styrka kan vi erbjuda möjligheter för dig till resor och erfarenhetsutbyte hos våra kollegor världen över. Vi har årliga träffar i både Europa och USA med talare som bland andra Dr Phil, Lance Armstrong och Tony Robbins.

  • Individen med en stor kedja i ryggen

    Du som mäklare bygger personliga relationer med kunderna, ditt eget varumärke. Och det värderar vi väldigt högt. Samtidigt har du en större, internationell kedja i ryggen. Framgångshistorian består alltså av fördelarna du kan dra av en kedjas resurser kombinerat med det mindre företagets snabbhet och relationer.

Jobbar du redan på ERA Sverige?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@erasweden.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor