facebook tracking
Avdelning::Kontor

Franchisetagare

Connect
Är du entreprenör?

Är du en eldsjäl, en pionjär, en banbrytare? Är du en initiativrik "doer"? Vill du jobba åt dig själv, och ha en internationell kedja som backar upp dig…

…Då är ERA något för dig!

Med vårt unika franchisekoncept får du som driver en mäklarverksamhet, eller som är sugen på att göra det, chansen att vara en del av något större, del av en av Europas största mäklarkedjor.

Inte är det svårt heller, vi hjälper dig med allt. Du blir en i gänget, en del av ett nätverk som gör det möjligt att göra fler affärer. Du får en internationell kedja i ryggen samtidigt som vi värderar din företagskultur och ditt varumärke. Det är nämligen fokus på lokal kunskap kombinerat med nationell representation och personliga relationer som har bidragit till vår framgång och styrka. Effekten blir att du drar fördel av det stora företagets resurser och det lilla företagets snabbhet.

Nyfiken?
Lär känna några av våra framgångsrika franchisetagare.

Vill du veta mera om ERA eller hur du blir en av oss? Välkommen att kontakta vår regionschef Johan Liljenberg på 076-946 68 88 eller johan@erasweden.com

Lokalt. Globalt. Personligt.

Vi har inte bara roligt på jobbet.
Vi jobbar hårt också. För att vi älskar det vi gör!

ERA är en av världens största mäklare, men vi släpper inte våra värderingar om att vara lokala och personliga samt ta hand om alla våra mäklare. Oavsett om det innebär stöd, utbildning eller pepp. Vi anser inte att du ska behöva ha sylvassa armbågar för att bli en duktig mäklare. Kanske är det orsaken till varför vi har 97% nöjda kunder. Även om vi alltid strävar mot 100%!

Välkommen till något av våra 55 kontor.

Jobbar du redan på ERA Sverige?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@erasweden.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor