facebook tracking
Avdelning::Kontor

Fastighetsmäklare

Connect
Utvecklas med oss

På ERA anser vi inte att du måste ha sylvassa armbågar för att lyckas som mäklare. Men du måste lyssna, hålla löften och vara engagerad. Detta förknippat med talang och hårt arbete förstås.

Vi är fastighetsmäklare som alltid vill bli bättre. Bättre än igår, bättre än andra. Och med 97% nöjda kunder är vi en god bit på vägen, även om vi varje dag siktar mot 100%.

Utbildning och support är väldigt viktigt, därför får alla som börjar jobba på ERA en internutbildning, AccelerERA, där du introduceras för ERAs koncept, produkter, tjänster samt värdefulla tips. En säljinriktad utbildning med både teoretiska och praktiska moment.

Vi anser oss också ha de bästa verktygen i branschen, för att lyckas på intag och få bättre betalt. Så, vad väntar du på?

Lokalt. Globalt. Personligt.

Vi har inte bara roligt på jobbet.
Vi jobbar hårt också. För att vi älskar det vi gör!

ERA är en av världens största mäklare, men vi släpper inte våra värderingar om att vara lokala och personliga samt ta hand om alla våra mäklare. Oavsett om det innebär stöd, utbildning eller pepp. Vi anser inte att du ska behöva ha sylvassa armbågar för att bli en duktig mäklare. Kanske är det orsaken till varför vi har 97% nöjda kunder. Även om vi alltid strävar mot 100%!

Välkommen till något av våra 55 kontor.

Jobbar du redan på ERA Sverige?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@erasweden.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor