facebook tracking
Avdelning::Kontor

Ambassadör / Trainee

Connect
Din karriär börjar här

Du vill jobba som fastighetsmäklare. Superkul, tycker vi! Och medan skolan förbereder dig teoretiskt finns vi här för att förbereda dig för verkligheten. För även om vi så klart tycker att mäkleri är det roligaste som finns, så kräver det en hel del jobb också!

ERA må vara stora globalt, men vi glömmer aldrig bort individen. Stöd, support och utbildning är grundstenarna för att utvecklas, inte att du ska behöva ha sylvassa armbågar för att bli en duktig mäklare. Det enda vi kräver är att du är engagerad och vill ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder praktik och traineeplatser där du som blivande mäklare även får praktisk erfarenhet och en inblick i hur det är att arbeta som mäklare. Hur det känns att vara en del av en av Europas största mäklare. 

Nedan presenteras lediga tjänster just nu. Men för rätt person har vi alltid plats! Hittar du ingen annons nedan som passar dig, connecta med oss via den röda knappen ovan. 

 

Lokalt. Globalt. Personligt.

Vi har inte bara roligt på jobbet.
Vi jobbar hårt också. För att vi älskar det vi gör!

ERA är en av världens största mäklare, men vi släpper inte våra värderingar om att vara lokala och personliga samt ta hand om alla våra mäklare. Oavsett om det innebär stöd, utbildning eller pepp. Vi anser inte att du ska behöva ha sylvassa armbågar för att bli en duktig mäklare. Kanske är det orsaken till varför vi har 97% nöjda kunder. Även om vi alltid strävar mot 100%!

Välkommen till något av våra 55 kontor.

Varför jobba på ERA?

Vi tycker så klart att vi har världens bästa jobb, och det finns det massvis med anledningar till. Men här är några!

  • Personlig utveckling

    Det är viktigt att aldrig glömma bort individen. På ERA ser vi till att ta hand om var och en och värderar personlig utveckling. Vi har årliga träffar för att peppa, utbilda och stötta. Bland annat vår kick-off med talare som Fredrik Reinfeldt, Göran Persson och Mattias Klum. Vi jobbar även med kontinuerlig support och uppföljning på kontoren samt andra mindre träffar.

  • Internationell styrka

    ERA är en av Europas största mäklarkedjor och med vår internationella styrka kan vi erbjuda möjligheter för dig till resor och erfarenhetsutbyte hos våra kollegor världen över. Vi har årliga träffar i både Europa och USA med talare som bland andra Dr Phil, Lance Armstrong och Tony Robbins.

  • Individen med en stor kedja i ryggen

    Du som mäklare bygger personliga relationer med kunderna, ditt eget varumärke. Och det värderar vi väldigt högt. Samtidigt har du en större, internationell kedja i ryggen. Framgångshistorian består alltså av fördelarna du kan dra av en kedjas resurser kombinerat med det mindre företagets snabbhet och relationer.

Jobbar du redan på ERA Sverige?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@erasweden.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor