facebook tracking
Avdelning::Kontor

Ambassadör / Trainee

Connect
Din karriär börjar här

Du vill jobba som fastighetsmäklare. Superkul, tycker vi! Och medan skolan förbereder dig teoretiskt finns vi här för att förbereda dig för verkligheten. För även om vi så klart tycker att mäkleri är det roligaste som finns, så kräver det en hel del jobb också!

ERA må vara stora globalt, men vi glömmer aldrig bort individen. Stöd, support och utbildning är grundstenarna för att utvecklas, inte att du ska behöva ha sylvassa armbågar för att bli en duktig mäklare. Det enda vi kräver är att du är engagerad och vill ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder praktik och traineeplatser där du som blivande mäklare även får praktisk erfarenhet och en inblick i hur det är att arbeta som mäklare. Hur det känns att vara en del av en av Europas största mäklare. 

Nedan presenteras lediga tjänster just nu. Men för rätt person har vi alltid plats! Hittar du ingen annons nedan som passar dig, connecta med oss via den röda knappen ovan. 

 

Lokalt. Globalt. Personligt.

Vi har inte bara roligt på jobbet.
Vi jobbar hårt också. För att vi älskar det vi gör!

ERA är en av världens största mäklare, men vi släpper inte våra värderingar om att vara lokala och personliga samt ta hand om alla våra mäklare. Oavsett om det innebär stöd, utbildning eller pepp. Vi anser inte att du ska behöva ha sylvassa armbågar för att bli en duktig mäklare. Kanske är det orsaken till varför vi har 97% nöjda kunder. Även om vi alltid strävar mot 100%!

Välkommen till något av våra 55 kontor.

Jobbar du redan på ERA Sverige?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@erasweden.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor